60:00Jysk dominans ved U17 DM i Herning

Tillykke til Vojens med Danmarksmesterskabet i U17 rækken.

Status efter kamp 4 lørdag aften er, at Vojens tager pokalen med sig hjem søndag eftermiddag, da de med 6 point efter to kampe og med sejre over både Esbjerg og Herning (som har 3 point hver) ender som mestre, uanset udfaldet af deres sidste kamp mod Rødovre, grundet reglerne om, at pointlighed mellem to hold afgøres via resultatet af det indbyrdes opgør mellem de to hold.

Rødovre kan maks. nå 3 point (med en sejr over Vojens), men da de har tabt til både Herning og Esbjerg kan de ikke nå ind på medaljepladserne - igen pga. reglerne om indbyrdes opgør.

Derimod er der lagt op til en direkte duel om sølv og bronze, hvor vinderen af kampen mellem Herning og Esbjerg tager sølvet og taberen vinder bronzemedaljerne, så der venter os masser af spænding igen i morgen her på Kvik Hockey Arena.
53:44Spiller #6 Mikkel Rask Nielsen fra Esbjerg har skudt på mål.19142
53:39I tiden 53:39 udvises #24 Malte Kring Andersen fra Rødovre 2 minutter for Cross-checking.19137
53:39I tiden 53:39 udvises #15 Jesper Mondrup fra Esbjerg 2 minutter for Roughing.19136
52:43I tiden 52:43 scorer Esbjerg til stillingen 2-0. Målet blev scoret af spiller #21 Lasse N. Laumand, assisteret af #10 Joachim Bertram og af #3 Jonas Bjerrum. [EQ]19113
47:21Spiller #22 Kasper Larsen fra Rødovre har skudt på mål.1937
46:54I tiden 46:54 scorer Esbjerg til stillingen 1-0. Målet blev scoret af spiller #14 Victor Sand, assisteret af #19 Jonas Gantzel Torbensen og af #5 Nikolaj Kirkeby Jessen. [EQ]1929
46:54Spiller #25 Victor Berg fra Esbjerg har skudt på mål.1919
46:41Også et rigtigt folt tilskuertal til denne kamp - vi annoncerer om små 3 minutter :-)1917
44:15Rødovre løber Offside.18581
43:36Rødovre skyder pucken til Icing.18575
42:40Spiller #17 Jonas Bjerrum fra Esbjerg har skudt på mål.18565
40:023. periode er igang.18546
40:00Hvis vi ser nærmere på skudstatistikken fra 2. periode, så har Esbjerg skudt 11 skud på mål, som målmanden reddede, skudt 9 gange forbi mål og 5 skud, der er blokeret af en modstander.

For Rødovre er tallene 13 skud reddet af målmanden, 2 skud forbi målet og ingen blokeret af en modstander.
18512
40:00
Rødovres Malte Kring Andersen fører kampens skudstatistik med 5 skud på mål mens Esbjerg har 2 spillere med 4 forsøg hver (Lasse Laumand og Jonas Bjerrum).
Faceoff-pletten domineres hhv. af Rødovres #10 Nikoli Luplau med 67% (6/9) og Esbjergs #21 Jonas Gantzel Torbensen med 50% (4/8).

18407
40:00Intet afgjort efter 40 minutters spil; overtaget svinger frem og tilbage og det er svært, at pege på en favorit til at tage sejren. Måske er det den første straffeslagsafgørelse, der er på vej?18394
37:27Udvisningen til #13 mattias outzen fra Rødovre er slut.18358
37:24I tiden 37:24 udvises #13 mattias outzen fra Rødovre 2 minutter for Roughing.18353
35:14Rødovre skyder pucken til Icing.18301
32:535 mod 3 i godt et minut - er det Esbjergs chance for at få åbnet målscoringen?18284
32:33I tiden 32:33 udvises #15 David Elmlund fra Rødovre 2 minutter for Tripping.18276
32:18Spiller #15 Jesper Mondrup fra Esbjerg har skudt på mål.18278
32:11Rødovre blokerer pucken.18267
32:11Spiller #21 Jonas Gantzel Torbensen fra Esbjerg har skudt på mål.18261
31:53I tiden 31:53 udvises #20 Alexander Kruse fra Rødovre 2 minutter for Too many men on the ice.18267
31:51Spiller #24 Malte Kring Andersen fra Rødovre har skudt på mål.18259
31:25Tempoet er dalet lidt i forhold til de første tre kampe i turneringen og koncentrationen virker heller ikke helt i top - men det skaber nogle ganske underholdende muligheder i begge ender.18256
26:29Spiller #21 Gustav Lund Jensen fra Rødovre har skudt på mål.18184
25:08Efter knapt 5 minutter af 2. periode har Esbjerg endnu ikke vundet en Faceoff i perioden, men skudstatistikken siger 2 - 2 i perioden.18177
20:00De to holds bedste face-off folk er:

Rødovre #10 Nikolai Luplau med 60% (3/5)

Esbjerg #21 Jonas Gantzel Torbensen med 80% (4/5).
1813
20:00En lidt rodet og nervøs 1. periode er slut. Største chancer havde Rødovre, men der er lukket helt af i Esbjergs mål.

20:001. periode er slut.17568
19:12I tiden 19:12 udvises #6 Mikkel Rask Nielsen fra Esbjerg 2 minutter for Holding the stick.17551
18:44Rødovre #11 sætter pucken på stolpen kort tid efter Rødovre er blevet fuldtallige.17544
17:52Esbjerg blokerer pucken.17527
17:52Spiller #16 Alex Haunstoft fra Rødovre har skudt på mål.17529
16:40Rødovre blokerer pucken.17515
16:40Spiller #4 Lasse N. Laumand fra Esbjerg har skudt på mål.17517
15:54I tiden 15:54 udvises #13 mattias outzen fra Rødovre 2 minutter for Cross-checking.17506
15:43Esbjerg blokerer pucken.17496
15:43Spiller #24 Malte Kring Andersen fra Rødovre har skudt på mål.17495
15:14Tro kopi af den forrige Rødovre-chance - lang lang pasning og breakaway til #24 - men igen kommer Esbjergs målmand ud som vinder af den duel!17487
14:55Esbjerg blokerer pucken.17479
14:55Spiller #24 Malte Kring Andersen fra Rødovre har skudt på mål.17478
14:48Spiller #21 Jonas Gantzel Torbensen fra Esbjerg har skudt på mål.17478
14:07Rødovre skyder pucken til Icing.17467
13:40Lang flot pasning fra egen baglinie til en helt fri Rødovrespiller i midtzonen giver et breakaway - men godt keeper-spil holder stillingen på 0-0.17462
00:00Rødovre starter kampen med #31 Mathias Jørgensen på isen.17286
00:00Ret kuriøst scorede begge hold 2 mål og begge mål blev lavet af samme spiller på holdet (Gustav Lund Jensen for Rødovre og Jonas Gantzel Torbensen for Esbjerg). Begge spillere scorede på 50% af deres skud (4 skud).17246
00:00Mest skydende Esbjerg-spiller var Jonas Bjerrum med 6 skud, mens de mest skydende Rødovre-spillere var Gustav Lund Jensen og Kasper Larsen med 4 skud hver. 17214
00:00Lidt statistiknoter fra de to holds kampe i går:
Rødovre har kun én spiller på plus i plusminus statistikken (Sebastian Niebling, +1) efter 9-2 nederlaget og til gengæld 2 spillere på -3. Det vil både trænere og spillere helt sikkert forsøge at ændre på i denne kamp.
Esbjerg har ingen på plus og 7 spillere på -1. Der mangler dog lidt minusser på to af Vojens-målene, som nok havde fået statistikken til at se lidt mere spredt ud.
17191
00:00Opvarmning på isen inden kampen mellem Esbjerg og Rødovre. Begge hold led nederlag i deres første kamp ved U17 DM og ser begge meget revanchesultne ud. Typisk for disse 4 holds alle-mod-alle turneringer er guldet stadigt åbent og 3 point hjælper i jagten.1749