65:004. periode. Der spilles 3 mod 3 i maksimalt 5 minutter. Det betyder masser af plads på isen. SE starter med at fortsætte presset fra 3. periode, men det er BF, der får første afslutning på SE #31. Kort efter er det BF #31 der redder et SE skud. Flot opspil af BFs nye spiller #93. Desværre bliver SEs mål flyttet ud af stilling. Der er chancer til begge hold, men de to målmænd står godt. Et SE skud udefra bliver slynget op i luften og kommer rullende ned og er tæt på at trille ind i målet bag Simon Nielsen. SE var tæt på sekunder før periodens slutning, men BF #31 reddede. Kampen afgøres i straffeslag. SE #77 scorer på det 4. skud og afgør kampen. 2278

65:003 - 4: (65:00) SønderjyskE [GWS]. #77 Matt Prapavessis (uassisteret)21593
65:00[GWS 08] [0 - 1] GOAL: #77 Matt Prapavessis fra SønderjyskE scorer på #31 Simon Nielsen fra Herning Blue Fox21598
65:00[GWS 07] [0 - 0] NO GOAL: #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox skyder, men skuddet reddes af #31 Patrick Galbraith fra SønderjyskE21597
65:00[GWS 06] [0 - 0] NO GOAL: #51 Zachary Aurelio Torquato fra Herning Blue Fox skyder, men skuddet reddes af #31 Patrick Galbraith fra SønderjyskE21585
65:00[GWS 05] [0 - 0] NO GOAL: #13 Mads O. Lund fra SønderjyskE skyder ved siden af eller over mål på #31 Simon Nielsen fra Herning Blue Fox21585
65:00[GWS 04] [0 - 0] NO GOAL: #15 Kristoffer Astorp fra Herning Blue Fox skyder, men skuddet reddes af #31 Patrick Galbraith fra SønderjyskE21573
65:00[GWS 03] [0 - 0] NO GOAL: #71 TJ Moore fra SønderjyskE skyder ved siden af eller over mål på #31 Simon Nielsen fra Herning Blue Fox21578
65:00[GWS 02] [0 - 0] NO GOAL: #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox skyder ved siden af eller over mål på #31 Patrick Galbraith fra SønderjyskE21574
65:00[GWS 01] [0 - 0] NO GOAL: #9 Phil Marinaccio fra SønderjyskE skyder, men skuddet reddes af #31 Simon Nielsen fra Herning Blue Fox21567
65:004. periode er slut. Kampen skal afgøres på straffeslag (Game Winning Shots).21549

61:50SønderjyskE blokerer pucken.21493
61:50Spiller #51 Zachary Aurelio Torquato fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21498
61:21Spiller #16 Jordan Pietrus fra SønderjyskE har skudt på mål.21499
61:01Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21486
60:024. periode er igang.21476
60:00Der er ca. 1:30 tilbage. Faceoff Hernngs zone. SE trækker målmanden. SE spiller 6 mod 5. Intens afslutning. SE udligner. Tæt under mål scorer SE #71. 3-3. Det skal afgøres i overtid. 21469
60:003. periode er slut.21454
59:55SønderjyskE skyder pucken ud af spil.21455
59:50SønderjyskE løber Offside.21447
59:15Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.21435
58:59I tiden 58:59 scorer SønderjyskE til stillingen 3 - 3. Målet blev scoret af spiller #71 TJ Moore, assisteret af #77 Matt Prapavessis og af #21 Steffen Frank. [EQ]21428
58:59Spiller #21 Anders Førster fra SønderjyskE har skudt på mål.21429
58:26SønderjyskE erstatter målmanden (#31 Patrick Galbraith) med en markspiller.21411
58:09Vi er gået ind i de sidste 2 minutter af 3. periodes ordinære tid. SE presser virkeligt på nu.21394
58:09Herning Blue Fox blokerer pucken.21396
58:09Spiller #21 Anders Førster fra SønderjyskE har skudt på mål.21394
56:55SE etablerer sig flere gange i Hernings zone, men BF får brudt SEs powerplay opspil. Efter ca 3 minutter i PP får SE en farlig afslutning, men skuddet går over mål. Alle BF spillere arbejder stenhårdt i undertal. Til publikums store begejstring. BlueFox overlever 5 minutter i undertal. I et powerplay, som SE slet ikke får nok ud af. SEs spillere virkede modløse til sidst.21383
56:37Herning Blue Fox blokerer pucken.21371
52:55Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21331
52:55Spiller #71 TJ Moore fra SønderjyskE har skudt på mål.21336
52:04Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21312
51:49Halvvejs i 3. periode. SE presser stadig på i Hernings zone. BF får dog genskabt roen, og flyttet spillet ned i den anden ende. Skadet spiller. SEs #17 rammes af BF #73 midt på banen. BFs #73 sendes i bad for checking to the head. SE #17 kører også ud - med en skade. Forhåbentligt er det ikke alvorligt. BF er nu 5 minutter i undertal. 21315
50:57I tiden 50:57 udvises #73 Jan Dalecky fra Herning Blue Fox 20 minutter for Misconduct Penalty.21302
50:57I tiden 50:57 udvises #73 Jan Dalecky fra Herning Blue Fox 5 minutter for Checking to the Head.21301
50:24SønderjyskE skyder pucken til Icing.21274
49:48Spiller #19 Martin Eskildsen fra SønderjyskE har skudt på mål.21261
49:025 minutter inde i 3. periode. Kæmpechance til BF #10 tæt under mål. Og få sekunder senere SCORING af selvsamme #10. 3-2 til Blue Fox!!! Kort efter målet udvises BF #56 for holdning foran Simon Nielsens mål. Powerplay til SE. Herning sender pucken ud i SEs spillerboks. SE appellerer for delaying the game.. SE er tæt på helt inde ved BF #31, og det giver en smule tumult. SE kommer ikke til mange chancer i PP. BF spiller full strength. SE fortsætter med at presse i BFs zone, men uden at komme til de helt store chancer.21257
49:00Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21258
48:44Herning Blue Fox blokerer pucken.21245
48:40Spiller #33 Christian Silfver fra SønderjyskE har skudt på mål.21244
46:40Herning Blue Fox blokerer pucken.21218
46:00Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21202
45:56I tiden 45:56 udvises #56 Lauri Taipalus fra Herning Blue Fox 2 minutter for Holding.21202
45:56Spiller #9 Phil Marinaccio fra SønderjyskE har skudt på mål.21206
45:11I tiden 45:11 scorer Herning Blue Fox til stillingen 3 - 2. Målet blev scoret af spiller #18 Joonas Riekkinen, assisteret af #14 Lasse S. Lassen og af #25 Markus Jensen. [EQ]21195
45:04Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21183
45:03Spiller #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21185
44:38Spiller #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21183
43:51Her i begyndelsen af 3. periode er det som om begge hold vogter på hinanden. Det meste spil brydes i midtzonen. Stille og roligt kommer farten, intensiteten og pasningspillet ind i kampen igen. 21176
43:40Håndpasning SønderjyskE21163
41:44Håndpasning Herning21146
40:14SønderjyskE løber Offside.21129
40:023. periode er igang.21128
40:00Vi gør klar til 3 periode. Alle 2.267 tilskuere på KVIK Hockey Arena har indtil nu fået en fantastisk ishockeykamp. Flotte mål, gode redninger, super (rene) tacklinger, og flot pasningsspil fra begge hold. Det er en fornøjelse at se på.21128
40:00

Velkommen til nyklassikeren mellem Herning Blue Fox og SønderjyskE, denne fredag aften. Det bliver med garanti en kamp hvor der kommer masser af intensitet og 2 hold som SLET ikke vil tabe til hinanden.
De 3 første indbyrdes opgør som alle er blevet spillet i Vojens er endt som følge: 3-2 til Herning efter OT, 3-1 til SønderjyskE og 4-1 til Herning.
Herning skulle tirsdag aften forsøge at fortsætte deres sejrsstime ude mod Herlev, men her viste Herlev sig for stærke og endte Hernings flotte stime på 5 sejrer i træk med en 4-1 sejr.
SønderjyskE havde i tirsdag aften besøg af topholdet fra Rungsted og det endte med en flot sejr på 3-1 til SønderjyskE, hvilket var 2. gang på 9 dage at de 2 hold mødte hinanden, og begge gange med SønderjyskE som vindere.

Pucken smides kl. 19:30!

Vi tager lidt stats til at starte med:

SønderjyskE

SønderjyskE ligger inden opgøret i aften på en 2. plads i Metal Ligaen. De har spillet 25 kampe, og fået fantastiske 49 point med, der er delt ud som følgende:
Vundet: 13 kampe
Tabt: 5 kampe
Vundet i overtid: 2 kampe
Tabt i overtid: 4 kampe
Vundet i straffe: 1 kampe
Tabt i straffe: 0 kampe
Pointslugeren fra SønderjyskE er #9 Phil Marinaccio. Marinaccio har i 23 kampe kæmpet sig til 28 point i form af 10 mål og 18 assister, hvilket placerer ham på en delt 7. plads, sammen med Rungsteds Tim Daly. .

09-Phillip-Marinaccio

Spilleren fra SønderjyskE, der har tilbragt mest tid i straffeboksen er #65 Frederik Rasmussen. Frederik har tilbragt hele 33 minutter i boksen fordelt som følgende:
Minor (2 min): 4 stk.
Major (5 min): 1 stk
Misconduct (10 min): 0 stk
Game misconduct (20 min): 1 stk
Match penalty (25 min): 0
frederik-rasmussen-sonderjyske

SønderjyskE’s målmand #31 Patrick Galbraith har stået i 20 kampe ud af de 25 kampe som SønderJyskE har spillet. Han har en redningsprocent på 92,37%, hvor goal against average er på 1,93.

Patrick-Galbraith-krump

SønderjyskE’s 2. målmand #30 Kasper L. Krog (Søn af tidligere topdommer Asger Krog) har stået i 5 af de 25 kampe som SønderJyskE har spillet. Han har en redningsprocent på 91,67%, hvor goal against average er på 2,01.

Kasper-Krog-Foto-A-Stollig-288x300
(Info om hjemmehold)

Herning Blue Fox

Herning Blue Fox ligger inden opgøret i dag, og efter 5-2 sejren over Herlev på hjemmebane i søndags, på en 6. plads i Metal Ligaen. Herning har spillet 24 kampe, og fået 35 point med, der er fordelt som følgende:
Vundet: 9
Tabt: 10
Vundet i overtid: 1
Tabt i overtid: 1
Vundet i straffe: 2
Tabt i straffe: 1
Pointscoreren fra Herning Blue Fox er #51 Zachary Torquato. Han har i 24 kampe kæmpet sig til 26 point med i form af 9 mål og 17 assister.

bf-rmb-30-11-2018-34

Mest udviste spiller er #15 Kristoffer Astorp, som har tilbragt 29 minutter i boksen fordelt som følgende:
Minor (2 min): 2 stk.
Major (5 min): 0 stk
Game misconduct (20 min): 0 stk
Match penalty (25 min): 1 stk som udløste 3 karantænedage.

bf-rmb-02-11-2018-26

Herning målmanden #31 Simon Nielsen har stået i 22 ud af de 24 kampe som Herning har spillet. Han har en redningsprocent på 91,50%, hvor goal against average er på 2,08.

bf-rmb-30-11-2018-42

Hernings 2. målmand #1 Albert Adamsen har stået i 2 ud af de 24 kampe som Herning har spillet. Han har en redningsprocent på 83,61%, hvor goal against average er på 5,07. Albert er dog ikke med i aftens kamp da han er rejst med U20 landsholdet til Canada i forberedelserne til VM.

bf-hf-12-10-2018-3

Hernings 3. målmand som også spiller med #1 Frederik Søgaard har været backup i 1 ud af de 24 kampe som Herning har spillet. Han har derfor også en redningsprocent på 00,00%, hvor goal against average er på 0,00.

2148
40:00 BFs #15 laver en perfekt aflevering ind foran SEs mål, desværre skyder #38 forbi… OG 13 sekunder før periodepause SCORING af BF #18 fra toppen af faceoff cirklen lige efter en faceoff. 2-2!! Det tegner godt for en endnu mere intens og velspillet ishockeykamp i 3. periode. God stemning i KVIK Hockey Arena her den 21. december. Sidste hjemmekamp inden juleaften. Glædelig jul til alle jer, som ikke er til stede her i Herning. 20573
40:00Kampen overværes af 2267 hockeyfans.20561
40:002. periode er slut.20537
39:47I tiden 39:47 scorer Herning Blue Fox til stillingen 2 - 2. Målet blev scoret af spiller #18 Daniel K. Nielsen, assisteret af #51 Zachary Aurelio Torquato. [EQ]20532
39:42SønderjyskE skyder pucken til Icing.20522
39:28SønderjyskE skyder pucken til Icing.20518
39:09 ue Fox fortsætter presset efter scoringen! Flere store chancer til SE tæt under Hernings mål. Her kort før 2. periode slutter bølger spillet frem og tilbage. Og det giver igen nogle ret unødvendige icings. Blue Fox har haft overtaget i 2. periode. Og de har vist,at de kan presse Sønderjyske. SEs #60 var helt fri foran BF #31, men skyder lige i skinnerne. 20512
37:37Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.20475
35:36 Halvvejs i 2, periode. BF #4 kommet tæt under mål. Men får desværre ikke pucken forbi SE #31 i målet. SE #33 skud fra blå - lige på BF #31. Tæt trafik foran målet. Men BF #31 havde styr på den. Udvisning SE #9 for Roughing. Det er dumt at slå ud efter en modstander efter en tackling…. Powerplay Blue Fox. BF får etableret et solidt pres i SEs zone Masser af forsøg. OG SCORING efter flot pasningsspil foran 20453
35:14Spiller #7 Rasmus Schultz Lyø fra SønderjyskE har skudt på mål.20445
35:01Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.20443
34:48Spiller #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20438
34:04Udvisningen til #9 Phil Marinaccio fra SønderjyskE er slut.20429
34:04I tiden 34:04 scorer Herning Blue Fox til stillingen 1 - 2. Målet blev scoret af spiller #5 Patrick Madsen, assisteret af #51 Zachary Aurelio Torquato og af #14 Lasse S. Lassen. [PP1]20423
34:03Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20415
33:44Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20419
33:32Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20419
32:48I tiden 32:48 udvises #9 Phil Marinaccio fra SønderjyskE 2 minutter for Roughing.20408
32:45Spiller #15 Kristoffer Astorp fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20393
32:15Herning Blue Fox blokerer pucken.20391
32:15Spiller #33 Christian Silfver fra SønderjyskE har skudt på mål.20398
31:07SønderjyskE skyder pucken ud af spil.20378
30:51Spiller #25 Markus Jensen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20374
30:25 Der bliver tacklet. Helt legalt af begge hold. Ingen af holdene har helt overtaget her 5 minutter inde i 2. periode. Tilskuerne er ret utilfredse med den ene hoveddommer. Mon det har noget at gøre med det underkendte mål? Eller er det en del af den rette stemning, som skal være i et rivalopgør i ishockey? Mon ikke. Sønderjyske har fået etableret mere spil i Blue Foxs zone. En udvisning til BF# 15 Tripping giver SE powerplay. SE presser på i PP. BF #31 står godt i målet. Der har været ret mange icing i denne periode. BF kan ikke rigtig få opspillet til at virke 100 procent. 20365
30:25Herning Blue Fox løber Offside.20364
29:41Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.20353
29:04Spiller #13 Mads O. Lund fra SønderjyskE har skudt på mål.20345
26:45I tiden 26:45 udvises #31 Simon Nielsen fra Herning Blue Fox 2 minutter for Tripping.20324
24:49Spiller #7 Sebastian Ruders fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20262
22:55God fart lige fra starten. Herning presser dybt i Sønderjyskes zone. Der bliver kæmpet om hver meter på isen. Begge hold viser, at de er her for at spille ishockey. 20239

17:44

Herning SCORER! Men målet underkendes pga offside i målfeltet.

Herning presser på for en reducering. Der er kommet meget mere tempo ind i kampen.

Udvisning til SE #65.Late hit. BF powerplay.

Herning er tæt på i flere omgang her 30-40 sekunder inde i SE #65s udvisning.

SE er full strength igen. Blue Fox havde et godt powerplay, hvor de i flere omgange fik sig bidt fast i Sønderjyskes zone
15:24Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19534
14:55I tiden 14:55 udvises #65 Frederik Rasmussen fra SønderjyskE 2 minutter for Late hit.19522
14:54Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19525
14:33Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.19512
12:41Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19491
11:49SønderjyskE skyder pucken ud af spil.19489
11:35Spiller #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19478
11:11Herning Blue Fox har udbedt sig Time Out i tiden 11:1119456
11:11I tiden 11:11 scorer SønderjyskE til stillingen 0 - 2. Målet blev scoret af spiller #3 Martin Eskildsen, assisteret af #16 Jordan Pietrus og af #21 Anders Førster. [EQ]19452
11:11Spiller #19 Martin Eskildsen fra SønderjyskE har skudt på mål.19445
11:11Spiller #21 Anders Førster fra SønderjyskE har skudt på mål.19442
10:10Udvisningen til #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox er slut.19435
10:10I tiden 10:10 udvises #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox 2 minutter for Hooking.19434
10:10I tiden 10:10 scorer SønderjyskE til stillingen 0 - 1. Målet blev scoret af spiller #20 Rasmus Nielsen, assisteret af #71 TJ Moore og af #8 Frederik Bjerrum. [EQ]19431
00:00Hovedommer Grumsen har smidt pucken. Vi er i gang. 19294
00:00Herning Blue Fox byder i aften velkommen til spiller #93 Mike Aviani. 19295
00:00Vi er klar til sidste hjemmekamp inden juleaften. Og vi glæder os til en fantastisk ishockeykamp. Velkommen til - og glædelig jul til alle. 19241
00:00Spiller #60 Steffen Frank fra SønderjyskE har skudt på mål.18337