60:46Efter kun 51 sekunder afgør BlueFox #18 kampen. Det er BlueFox#93 som på egen blå linje tilkæmper sig pucken. Han forsøger selv, men det reddes. Skuddet følges op af Daniel, som sikkert sætter pucken ind i nettet.!!!! SEJR til BlueFox.1765
60:46I tiden 60:46 scorer Herning Blue Fox til stillingen 3 - 2. Målet blev scoret af spiller #18 Daniel K. Nielsen, assisteret af #93 Michael Robert Aviani. [EQ]1742
60:46Spiller #93 Michael Robert Aviani fra Herning Blue Fox har skudt på mål.1738
60:20Den ordinære kamp slutter 2-2. Vi skal i overtid i 5 minutter, hvor der spilles 3 mod 3. Scores der ikke, så skal kampen afgøres i straffeslag.1736

58:48Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.16591
58:04Kort efter at Herning bliver 5 mod 4 tror hele KVIK hockey Arena, at BF#18 scorer til 3-2, men målet annulleres pga offside i målfeltet…. Ikke udpræget tilfredshed med dommerne, men sådan skal det vel være i en intens affære.16585
57:39Spiller #61 Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16578
56:29Aalborg presser igen på. Blue Fox får dækket godt af i egen zone. Der bliver sat gode tacklinger ind. WOW. Herning får etableret godt spil i Aalborgs zone, og det er meget tæt på en Herning scoring - i flere omgange. Utroligt at pucken ikke kom ind i Aalborg målet! Ingen af holdene har sluppet gashåndtaget. Der bliver givet og taget. Og det resulterer i en udvisning for Roughing til BF#16 og Aalborg#2. I 4 mod 4 er Aalborgs #24 nødt til at lave en Holding for at undgå en Herning scoringschance. Herning Time Out. 16565
55:41Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.16546
55:29Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.16549
55:20Herning Blue Fox har udbedt sig Time Out i tiden 55:2016535
55:20I tiden 55:20 udvises #24 Nikolaj Carstensen fra Aalborg Pirates 2 minutter for Holding.16538
54:16I tiden 54:16 udvises #2 Spencer Humphries fra Aalborg Pirates 2 minutter for Roughing.16517
54:16I tiden 54:16 udvises #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox 2 minutter for Roughing.16516
51:38Spiller #72 Mike McNamee fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16461
50:19Kort efter at begge hold blev fuldtallige var Aalborg i to omgange tæt på at score helt inde i målfeltet. De blev afværget af BF#31. 9 minutter inde i perioden. Et Herning opspil med perfekte pasninger fra egen zone er tæt på at give Herning et mål. WOW. Flot spil.16458
49:52Spiller #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox har skudt på mål.16451
48:11Spiller #53 Thomas Spelling fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16437
46:52Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.16418
46:47Spiller #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.16411
46:18Spiller #62 Victor Panelin-Borg fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16413
46:12Intensiteten fortsætter allerede fra starten af 3. periode. Og efter kun 1:34 scorer Aalborg til 1-2. En fejl foran Hernings mål opfanges af Aalborg#21, som får afsluttet på Simon Nielsen. Forsøget pareres, og Aalborgs nr. 62 følger op. Kort efter er det en super pasning fra Hernings zone til en fri BF#93, som sikkert skøjter ned og afdribler Aalborg #33. Scoring til 2-2. 4 minutter inde i perioden er der tumult foran Hernings mål. Det ender med at BlueFox #56 udvises i 2 minutter for Holding. Aalborg har ikke rigtig succes med at få etableret sig i Hernings zone. Begge hold fuldtallige. 16409
43:55I tiden 43:55 udvises #56 Lauri Taipalus fra Herning Blue Fox 2 minutter for Holding.16386
43:55Herning Blue Fox blokerer pucken.16376
43:54Spiller #61 Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16377
42:56Spiller #2 Spencer Humphries fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16369
42:15I tiden 42:15 scorer Herning Blue Fox til stillingen 2 - 2. Målet blev scoret af spiller #93 Michael Robert Aviani, assisteret af #38 Morten Poulsen og af #18 Daniel K. Nielsen. [EQ]16358
41:52Spiller #24 Nikolaj Carstensen fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16342
41:34I tiden 41:34 scorer Aalborg Pirates til stillingen 1 - 2. Målet blev scoret af spiller #17 Victor Panelin-Borg, assisteret af #11 Jeppe Jul Korsgaard. [EQ]16346
41:32Spiller #21 Jeppe Jul Korsgaard fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16333
40:17Aalborg Pirates løber Offside.16321
40:023. periode er igang.16329
40:00Det var en 2. periode, hvor begge hold kæmpede om hver meter på isen. Med ca. 2 minutter tilbage af 2.periode kæmper BF#4 sig ind i Aalborg-zonen og får lavet en pasning til BF#56, som med et skud rammer Aalborgs målmand på skulderen. Kort efter havde Aalborg en stor chance på Simon Nielsen. Kun det yderste af handsken redder skuddet. Det skal nok blive en god 3.periode. 16316

16161
40:00Begge hold kæmper om hver meter på isen. Ca. 2 minutter tilbage af 2.periode kæmper BF#4 sig ind i zonen og får lavet en pasning til BF#56, som med et skud rammer Aalborgs målmand på skulderen. 1 minut tilbage. Aalborg har stor chance på Simon Nielsen. 16166
40:002. periode er slut.16147
39:02Spiller #58 Martin Højbjerg fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16135
37:52Spiller #56 Lauri Taipalus fra Herning Blue Fox har skudt på mål.16119
37:25Spiller #61 Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates har skudt på mål.16116
35:33BlueFox kæmper sig ind i kampen igen. Og BF#27 har et godt skud på Aalborg#33. Med ca. 6 minutter igen har begge hold kæmpe chancer. Det går pænt stærkt henover isen med super pasninger. 1698
32:40Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.1652
32:17Powerplay til Aalborg. Aalborg får etableret sig med det samme i Blue Foxs zone. Herning får først efter 1:50 pucken ud af egen zone. Godt kæmpet af BF spillerne foran Simon. Aalborg fortsætter presset i Hernings zone efter begge hold er fuldtallige.1648
29:40Spiller #53 Thomas Spelling fra Aalborg Pirates har skudt på mål.1621
28:21Efter Hernings scoring er det Aalborg, som presser på. BF#10 viser viljen og liggende får han afværget en pasning ind foran mål. Ny udvisning til Aalborg. #87 får 2 minutter for Tripping. Blue Fox PP. Aalborg presser i undertal langt inde i Hernings zone. Herning får først etableret sig i Aalborgs zone i slutningen powerplayet. Og der var chancer - helt under målet! Kort efter at begge hold er fuldtallige er det Aalborg, som på fremragende pasning fra bag mål ind i slottet foran Simon Nielsen scorer til 1-1. Ved faceoff efter målet udvises Hernings #51 i 2 minutter for Slashing. 1603
28:21I tiden 28:21 udvises #51 Zachary Aurelio Torquato fra Herning Blue Fox 2 minutter for Slashing.15598
28:21I tiden 28:21 scorer Aalborg Pirates til stillingen 1 - 1. Målet blev scoret af spiller #93 Cam Braes, assisteret af #8 Thomas Spelling og af #61 Julian Jakobsen. [EQ]15594
27:16Spiller #38 Morten Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15576
26:44Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.15563
26:32Spiller #38 Morten Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15563
25:20I tiden 25:20 udvises #87 Tobias Maximilian Ladehoff fra Aalborg Pirates 2 minutter for Tripping.15541
25:03Spiller #58 Martin Højbjerg fra Aalborg Pirates har skudt på mål.15545
24:02Og kun 30 sekunder inde i 2.periode udvises Aalborgs #61 2 minutter for hooking. Blue Fox PP 5 mod 3. Herning har flere gode chancer. Den ene chance efter at pucken laver et “skævt” udspring fra bande bag Aalborgs mål. Da Aalborgs første udvisning udløber er BF#56 nødt til at lave en hooking for at bremse Aalborg spilleren, der kommer ind fra straffeboksen.. I PP er Aalborg tæt på. MEN det er Herning som scorer i undertal. En clearing fra egen zone af BF#16 sendes op til BF#51 i midtzonen. Og MÅL - 1-0!!!15537
23:39I tiden 23:39 scorer Herning Blue Fox til stillingen 1 - 0. Målet blev scoret af spiller #51 Zachary Aurelio Torquato, assisteret af #5 Patrick Madsen. [SH1]15529
23:16Spiller #72 Mike McNamee fra Aalborg Pirates har skudt på mål.15511
22:41Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15519
21:57Spiller #45 Mikkel Højbjerg fra Aalborg Pirates har skudt på mål.15503
21:16Aalborg Pirates blokerer pucken.15486
21:16Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15487
20:52Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15483
20:30I tiden 20:30 udvises #61 Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates 2 minutter for Hooking.15475

15395
20:0024 sekunder før tid udvises AAB#45 i 2 minutter for Late Hit. Blue Fox får ikke etableret et PowerPlay inden periodens udløb. En intens 1.periode med gode chancer til begge hold.15339

19:55Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.15279
19:36I tiden 19:36 udvises #45 Mikkel Højbjerg fra Aalborg Pirates 2 minutter for Late hit.15273
19:32 UHA. En chance til Aalborg lige foran Simon Nielsens mål. Simons redning følges op af lidt tumult, som medfører udvisning til AAB#21 og BF#47. Begge for Roughing. I 4 mod 4 er det Aalborg, som får “bidt sig fast” i Hernings zone. Men Blue Fox får det lukket ned. BF#51 afslutter med en kæmpechance på AAB#33 kort før udvisningernes udløb. 40 sekunder før 1.periodes slutfløjt er Aalborg tæt på helt inde ved BF#31s mål. 15267
19:18Herning Blue Fox blokerer pucken.15261
19:18Spiller #61 Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates har skudt på mål.15261
18:47Aalborg Pirates blokerer pucken.15259
18:47Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15259
18:44Aalborg Pirates blokerer pucken.15243
18:35Spiller #51 Zachary Aurelio Torquato fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15246
16:50I tiden 16:50 udvises #21 Jeppe Jul Korsgaard fra Aalborg Pirates 2 minutter for Roughing.15223
16:50I tiden 16:50 udvises #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox 2 minutter for Roughing.15222
16:47Spiller #87 Tobias Maximilian Ladehoff fra Aalborg Pirates har skudt på mål.15215
16:20Blue Fox får etableret sig i PP i Aalborgs zone, men kommer ikke rigtig til chancer. Efter Aalborg-udvisningen bølger spillet frem og tilbage fra zone til zone. Aalborg forchecker langt oppe på Hernings banehalvdel. 15 minutter inde i 1.periode KÆMPE chance til Herning lige foran AAB#33. Reddes. Kort efter har BF#18 et skud på overliggeren. 15201
16:18Aalborg Pirates skyder pucken ud af spil.15206
15:28Spiller #15 Kristoffer Astorp fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15193
14:48Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.15189
10:44Der er en smule mere ro i spillet. Pludselig får BF#15 en perfekt pasning i midtzonen og kører mod Aalborg målet. 3 AAB spillere når hjem og afværger. Der er stadig masser af tempo og intensitet. Dog har begge hold her midt i 1.periode lidt mere overblik. De virker til at have læst hinandens “spil”. Aalborg #32 får 2 min for hooking. Blue Fox overtal. 15146
10:04I tiden 10:04 udvises #32 Lasse Bo Knudsen fra Aalborg Pirates 2 minutter for Hooking.15134
09:55Aalborg Pirates skyder pucken ud af spil.15138
09:51Aalborg Pirates løber Offside.15127
07:13Aalborg startede aggressivt, og det har Blue Fox fulgt op på. Ca. 4 minutter inde i 1.p har Aalborg en kæmpe chance, som reddes af BF#31. Minutter senere er det AAB#33 der redder et godt Herning forsøg. Jacob Jessen viser vejen og viljen ved at smide sig ned i et Aalborg forsøg. 1597
06:58Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.1581
06:54Spiller #88 Sebastian Brinkman Andersen fra Aalborg Pirates har skudt på mål.1589
05:08Spiller #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.1576
04:37Spiller #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.1566
04:16Spiller #45 Mikkel Højbjerg fra Aalborg Pirates har skudt på mål.1564
03:41Spiller #25 Markus Jensen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.1552
03:04God fart og masser af chancer allerede i de første minutter. Der er muligheder i begge zoner. 1541
00:12Spiller #61 Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates har skudt på mål.1507
00:01Hernings tifo-crew og fans lavede en flot velkomst med flag og bannere ved Blue Fox spillernes indløb. En stor tak til de ca. 60 medrejsende tilskuere fra Aalborg. Månedens alpi figther for Herning blev #31 Simon Nielsen. Tillykke med prisen 1.periode er i gang god kamp bag skærmen1506
00:011. periode er igang.1503
00:00

Herning Blue Fox

Herning Blue Fox ligger inden opgøret i dag på en 6. plads i Metal Ligaen. Herning har spillet 28 kampe, og fået 41 point med, der er fordelt som følgende:
Vundet: 10
Tabt: 11
Vundet i overtid: 2
Tabt i overtid: 1
Vundet i straffe: 2
Tabt i straffe: 2
Pointscoreren fra Herning Blue Fox er #51 Zachary Torquato. Han har i 28 kampe kæmpet sig til 29 point med i form af 9 mål og 20 assister.

Zachary-Aurelio-Torquato

Mest udviste spiller er #73 Jan Daleckey, som har tilbragt 37 minutter i boksen fordelt som følgende:
Minor (2 min): 6 stk.
Major (5 min): 1 stk
Misconduct (10 min): 0 stk
Game misconduct (20 min): 1 stk
Match penalty (25 min): 0 stk
Jan-Dalecky

Herning målmanden #31 Simon Nielsen har stået i 26 ud af de 28 kampe som Herning har spillet. Han har en redningsprocent på 90,84%, hvor goal against average er på 2,27.

bf-rmb-30-11-2018-42

Hernings 2. målmand #1 Albert Adamsen har stået i 2 ud af de 28 kampe som Herning har spillet. Han har en redningsprocent på 83,61%, hvor goal against average er på 5,07. Albert er dog ikke med i eftermiddagens kamp da han først er tilbage i Danmark igen i morgen mandag den 7 januar, efter at havde deltaget i VM i Canada for Danmark ved U20 VM.

bf-hf-12-10-2018-3

Hernings 3. målmand som også spiller med #1er Frederik Søgaard, og han fik debut hjemme mod Esbjerg den 28 december efter Simon blev skiftet ud i 2. periode. Frederik har ellers været backup i 5 ud af de 28 kampe som Herning har spillet. Han har en redningsprocent på 93,75%, hvor goal against average er på 1,57.

Frederik-S-gaard

1454
00:00

Velkommen til den første kamp på kvik hockey arena i 2019 mellem Herning Blue Fox og Aalborg Pirates denne søndag eftermiddag. Vi håber at i alle er kommet godt ind i det nye år. Herning har haft en meget svingende sæson, hvor man ikke rigtig har kunne få spillet til at fungere ligesom sidste sæson. Det placerer Herning på en 6. plads indtil videre. Der er dog “kun” 6 point op til den vigtige 4. plads, som giver hjemmebanefordel i kvartfinalerne. Aalborg Pirates har derimod spillet mere stabilt indtil december måned, hvor de 6 kampe, de havde inden jul, kun sendte 4 point til nordjyderne. Det ser dog ud til at Aalborg igen er ved at finde formen med 3 sejre i træk mod hhv Frederikshavn og Rungsted.
De 3 første indbyrdes opgør er endt med en sejr til Aalborg og to til Herning. Første kamp var i Aalborg den 28. september, hvor Aalborg vandt 4-1 . Anden kamp var også i Aalborg den 28. oktober, hvor Herning vandt 0-2. Tredje kamp var i Herning, hvor Herning vandt 4-1. Det bliver spændende og se om Herning kan fortsætte deres gode stime mod Aalborg, eller om Aalborg kan vinde deres 4. sejr i træk.
Hernings seneste 5 opgør er endt som følgende: Herlev vs Herning 4-1 og Herning vs SønderjyskE 3-4 (GWS), Herning vs Esbjerg 1-5, Esbjerg vs Herning 3-4 (OT) og Odense vs Herning 2-3.
Aalborgs seneste 5 opgør er endt som følgende: Aalborg vs Rødovre 5-1, Esbjerg vs Aalborg 3-0, Frederikshavn vs Aalborg 3-4 (GWS), Aalborg vs Frederikshavn 4-3 (GWS) og Aalborg vs Rungsted 5-2.

Pucken smides kl. 15:00!

Vi tager lidt stats til at starte med:

Aalborg

Aalborg ligger inden opgøret i eftermiddag på en 3. plads i Metal Ligaen. De har spillet 28 kampe, og fået fantastiske 51 point med, der er delt ud som følgende:
Vundet: 14 kampe
Tabt: 9 kampe
Vundet i overtid: 1 kampe
Tabt i overtid: 1 kampe
Vundet i straffe: 3 kampe
Tabt i straffe: 0 kampe
Pointslugeren fra Aalborg er #53 Thomas Spelling som også er ligaens topscorer. Han har i 28 kampe kæmpet sig til 44 point i form af 14 mål og 30 assister.

Thomas-Spelling

Spilleren fra Aalborg, der har tilbragt mest tid i straffeboksen er #32 Lasse Bo Knudsen. Lasse har tilbragt hele 53 minutter i boksen, hvilket placerer ham på en delt 9. plads på bisselisten. Udvisningerne er fordelt som følgende:
Minor (2 min): 9 stk.
Major (5 min): 0 stk
Misconduct (10 min): 1 stk
Game misconduct (20 min): 0 stk
Match penalty (25 min): 1, som udløste 4 spilledages karantæne
Lasse-Bo-Knudsen

Aalborg’s målmand #33 Ronan Quemener har stået i 27 kampe ud af de 28 kampe som Aalborg har spillet. Han har en redningsprocent på 90,43%, hvor goal against average er på 2,41.

Ronan-Quemener

Aalborgs 2. målmand #01 Jesper Wulff har stået i 1 af de 28 kampe som Aalborg har spillet. Han har en redningsprocent på 83,33%, hvor goal against average er på 3,00.