22347
60:00Kampen overværes af 1467 hockeyfans.22331
60:003. periode er slut.22261
59:13Rungsted Seier Capital skyder pucken til Icing.22255
58:55Herning Blue Fox erstatter målmanden (#31 Simon Nielsen) med en markspiller.22241
58:55Herning Blue Fox har udbedt sig Time Out i tiden 58:5522249
58:55I tiden 58:55 scorer Herning Blue Fox til stillingen 2 - 3. Målet blev scoret af spiller #14 Lasse S. Lassen, assisteret af #5 Patrick Madsen og af #25 Markus Jensen. [EQ]22241
58:40Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.22237
58:35Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.22225
56:16I tiden 56:16 udvises #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox 2 minutter for Slashing.22201
55:50Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.22184
53:19Rungsted Seier Capital blokerer pucken.22166
53:14Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.22158
51:44Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.22144
51:07I tiden 51:07 udvises #25 Markus Jensen fra Herning Blue Fox 2 minutter for Roughing.22133
51:07I tiden 51:07 udvises #7 Mathias Røndbjerg fra Rungsted Seier Capital 2 minutter for Roughing.22134
51:07Rungsted Seier Capital har udbedt sig Time Out i tiden 51:0722125
51:07I tiden 51:07 scorer Herning Blue Fox til stillingen 1 - 3. Målet blev scoret af spiller #25 Markus Jensen, assisteret af #5 Patrick Madsen og af #14 Lasse S. Lassen. [EQ]22125
50:37Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.22109
50:37Rungsted Seier Capital blokerer pucken.22103
49:49Rungsted Seier Capital skyder pucken ud af spil.2291
49:49Spiller #12 Thomas Vilstrup Andersen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.2285
48:33Spiller #73 Jan Dalecky fra Herning Blue Fox har skudt på mål.2272
48:33Rungsted Seier Capital blokerer pucken.2279
48:31Rungsted Seier Capital skyder pucken til Icing.2268
48:25Spiller #93 Michael Robert Aviani fra Herning Blue Fox har skudt på mål.2262
48:00Rungsted Seier Capital skyder pucken ud af spil.2252
47:42Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.2259
47:31Spiller #90 Mattias Persson fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.2254

40:002. periode er slut.21395
39:40I tiden 39:40 scorer Rungsted Seier Capital til stillingen 0 - 3. Målet blev scoret af spiller #24 Rasmus Thykjær Andersson, assisteret af #25 Mattias Persson og af #76 Tim Daly. [EQ]21383
38:51Rungsted Seier Capital skyder pucken til Icing.21375
36:50Spiller #27 Nikolaj Krag Christensen fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.21345
36:49Herning Blue Fox blokerer pucken.21344
33:58I tiden 33:58 scorer Rungsted Seier Capital til stillingen 0 - 2. Målet blev scoret af spiller #10 Oliver True, assisteret af #76 Tim Daly. [EQ]21319
32:51Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21291
32:39Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.21288
32:34Spiller #57 Charlie Sarault fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.21285
31:29Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21273
30:07Spiller #50 Joachim Linnet fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21265
30:07Rungsted Seier Capital blokerer pucken.21256
29:34Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21246
29:06Spiller #15 Nikolaj Murholt Rosenthal fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.21246
28:35Spiller #76 Tim Daly fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.21236
28:35Herning Blue Fox blokerer pucken.21237
27:17Spiller #15 Kristoffer Astorp fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21229
24:24Spiller #23 Bertram Jelert Kristensen fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.21194
24:06Daniel Nielsen er blevet kørt til røntgenundersøgelse 21188
23:26Herning Blue Fox løber Offside.21175
21:54Rungsted Seier Capital skyder pucken ud af spil.21166
21:37I tiden 21:37 udvises #88 Robin Bergman fra Rungsted Seier Capital 2 minutter for Hooking.21151
20:50Vi får oplyst at Blue Fox #18 Daniel Nielsen er udgået med en skade21142
20:022. periode er igang.21138
20:00Et totalt servernedbrud på Kvik Hockey Arena var årsagen til, at vi først fik gang i LIVE opdateringerne ca 12 minutter inde i 1.periode. Vi burde nu have netværek til at klare resten af aftenen.21114

17:35Spiller #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20516
16:18I tiden 16:18 scorer Rungsted Seier Capital til stillingen 0-1. Målet blev scoret af spiller #57 Charlie Sarault, assisteret af #90 Tyler Fiddler. [EQ]20501
15:31Spiller #88 Robin Bergman fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.20487
15:15Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20486
14:09Spiller #25 Markus Jensen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20475
13:34Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20466
13:34Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20461
13:12Rungsted Seier Capital skyder pucken ud af spil.20466
13:08Spiller #24 Oliver True fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.20455
13:06Spiller #4 Joachim Holten-Møller fra Rungsted Seier Capital har skudt på mål.20457
13:04Spiller #15 Kristoffer Astorp fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20451
13:03Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20458
13:03Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20452
12:46I tiden 12:46 udvises #90 Mattias Persson fra Rungsted Seier Capital 2 minutter for Hooking.20451
01:06Kvik Hockey Arena er pt. uden net - derfor den manglende opdatering. Vi har startet kampen her i OB vognen indtil de er tilbage online.20431
00:35Vi har haft server nedbrud, hvorfor opdateringer først sker nu.20449
00:011. periode er igang.20429
00:00Rungsted Seier Capital starter kampen med #31 Thomas Lillie på isen.20188
00:00Herning Blue Fox starter kampen med #31 Simon Nielsen på mål.20187
00:00

Velkommen til kampen mellem Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital denne tirsdag aften.
Kampen i aften er et opgør mellem ligaens nr 6 og nr 1. Mange havde nok regnet med at Herning ville ligge højere end den 6. plads de pt indtager, når man ser på hvordan Herning klarede sig sidste år. Det har været en sæson for Herning, hvor man ikke har kunnet få spillet til at fungere mere end 2-3 kampe ad gangen, før man taber en 2-3 kampe og hvor man inden aftenens kamp er hele 21 point efter Rungsted. Omvendt så har Rungsted buldret derudad i denne sæson, hvor det længe så ud til at de ville ende på en sikker 1. plads i grundspillet. En dårlig start på 2019 har kun givet Rungsted 3 point (15 januar hjemme mod Herning), hvor SønderjyskeE på 2. pladsen lige nu kun er 4 point efter. Rungsted har i weekenden spillet final 4 i Aalborg, hvor de fredag aften vandt med hele 5-2 over Aalborg i semifinalen foran en næsten udsolgt Bentax arena. Lørdag eftermiddag stod den så på finale mod Frederikshavn. Her satte Rungsted en formidabel slutspurt ind og scorede først til 2-2 efter 59:03 i 6 mod 5, og bare 21 sek senere satte Mattias Persson pucken ind bag Galansky til 3-2 efter en god pasning fra Marcus Olsson i en 2 mod 1 situation. Så det er et Rungsted hold, der har fundet melodien igen. Et stort tillykke med pokalen til Rungsted her fra Herning.
De 4 første indbyrdes opgør mellem aftenens to hold er alle endt med en sejr til Rungsted. Første kamp var i Silkeborg den 18. september, hvor Rungsted vandt 5-2. Anden kamp var i Rungsted den 13. november, hvor Rungsted vandt 2-0. Tredje kamp var i Herning den. 25 november, hvor Rungsted vandt 5-4. Sidste kamp var i Rungsted den 15. januar, hvor Rungsted vinder 4-3. Det bliver spændende at se, om Herning kan bryde Rungsteds stime eller om Rungsted tager alle 5 indbyrdes kampe i denne sæson.
Hernings seneste 5 opgør er endt som følgende: Herning vs Aalborg 3-2 (OT), Rødovre vs Herning 6-4, Herning vs Odense 7-2, Rungsted vs Herning 4-3 og Frederikshavn vs Herning 2-1 (OT).
Rungsteds seneste 5 opgør er endt som følgende: Rødovre vs Rungsted 1-2 (OT), Aalborg vs Rungsted 5-2, Esbjerg vs Rungsted 3-2, Rungsted vs Frederikshavn 2-4 og Rungsted vs Herning 4-3.

Pucken smides kl. 20:30!

Vi tager lidt stats til at starte med:

Rungsted

Rungsted ligger inden opgøret i aften på 1. pladsen i Metal Ligaen. De har spillet 32 kampe, og fået imponerende 68 point med, der er delt ud som følgende:

Herning Blue Fox

Herning Blue Fox ligger inden opgøret i dag på en 6. plads i Metal Ligaen. Herning har spillet 33 kampe, og fået 47 point med, der er fordelt som følgende:

00:00
Velkommen til Metal Ligaen kampen mellem Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital.