#51 Zachary Torquato med 7 skud
Flest skud af spiller
3 spillere med hver med 2 skud
21402
60:00BF i PP i OIK zonen. OIK kæmper og er ret fysiske ved banden. OIK får pucken og spæner mod BF zonen. OIK pressser BF i deres egen zone, men får ikke pucken. Der kæmpes til det sidste, men ved slutfløjtet må OIK erkende, at BF vinder denne kamp med et rent mål21383
60:00Udvisningen til #38 Mathias Thinnesen fra Odense Bulldogs er slut.21379
60:003. periode er slut.21351
59:29Spiller #71 Henry Hardarson fra Odense Bulldogs har skudt på mål.21356
58:58Odense Bulldogs skyder pucken ud af spil.21344
58:16I tiden 58:16 udvises #38 Mathias Thinnesen fra Odense Bulldogs 2 minutter for Holding.21331
58:10 En udvisning til OIK, og BF er i PP. BF starter i egen zone… De får spillet op i OIK zonen, men mister den og ryger tilbage til egen zone igen.
BF i OIK zonen. Fuld puckkontrol og et par gode tværpasninger får en BF spiller fri foran mål. OIK #1 redder den.
BF i opspil, og ned i OIK zonen. OIK får pucken og tilbage i BF zonen.
54:34Herning Blue Fox løber Offside.21284
54:02I tiden 54:02 udvises #38 Mathias Thinnesen fra Odense Bulldogs 2 minutter for Hooking.21276
53:29 BF ligger tæt på målet i OIK zonen. BF har fuld puckkontol, og får rigtigt spillet rundt. Desværre hapser en OIK spiller pucken og kører mod BF mål med BF #6 på slæb. En dum udvisning.

OIK i PP. Samme ‘strategi’ som tidligere, med at starte PP i egen zone. Der går 1 minut før OIK er inde i BF zonen, og 20 sekunder senere er de i egen zone igen...
5 mod 5 i OIK zonen, og BF er knivskarpe. De får spillet rundt og får skudt på mål.
21266
53:11Herning Blue Fox blokerer pucken.21263
53:11Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21255
50:53I tiden 50:53 udvises #6 Victor Andersen fra Herning Blue Fox 2 minutter for Hooking.21231
50:42Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21229
49:52BF fortsætter med at presse på i OIK zonen. Pasninger foran målet ender i skud, men OIK #1 tager dem, som ikke går forbi målet.
OIK kæmper sig ned i BF zonen,hvor de har fuld puckkontrol. En tværpasning, perfekt til et slagskud, ryger forbi en spiller og tilbage til BF, som løber mod OIK zonen.
OIK genvinder pucken i egen zone, men rammer en dommer og BF snupper pucken og flytter spillet tilbage til OIK zonen. OIK virker lidt presset med udskiftningerne, da det ikke er meget tid de er ude af egen zone.
Afventende udvisning giver BF en ekstra markspiller. 6 mod 5 i OIK zonen. En OIK back uden stav. BF kæmper for mål. De spiller rundt, og det ender med en fri BF #51, som sender pucken over OIK #1 og ind i målet.
BF på 6-0!
21211
49:52Herning Blue Fox løber Offside.21217
48:52Udvisningen til #14 Lucas Bjerre Rasmussen fra Odense Bulldogs er slut.21209
48:52I tiden 48:52 udvises #14 Lucas Bjerre Rasmussen fra Odense Bulldogs 2 minutter for Holding.21205
48:52I tiden 48:52 scorer Herning Blue Fox til stillingen 6 - 0. Målet blev scoret af spiller #51 Zachary Aurelio Torquato, assisteret af #18 Joonas Riekkinen og af #18 Daniel K. Nielsen. [EQ]21206
48:35Spiller #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21198
44:35Spiller #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21158
43:54Håndpasning Odense21146
43:33Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21147
42:413. periode er i gang, og starter med en kæmpe chance for BF. En fri spiller foran OIK målet, men desværre for tæt på og skyder lige på målmanden.
1 min og 12 sekunder inde i 3. periode sender BF pucken i målet. Et skud fra blå rammer en ODense stav, og sender pucken ind bag OIK målmanden.
Få sekunder senere, er BF #12 alene foran målet og finter til venstre hvor han trækker OIK #1 helt ud af målet, for så at sætte den ind i tomt mål.
BF er på 5-0!
21137
42:41Herning Blue Fox blokerer pucken.21137
42:01Spiller #37 Anders Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21122
41:28Odense Bulldogs har udbedt sig Time Out i tiden 41:2821104
41:28I tiden 41:28 scorer Herning Blue Fox til stillingen 5 - 0. Målet blev scoret af spiller #22 Thomas Vilstrup Andersen, assisteret af #22 Anders Poulsen og af #38 Morten Poulsen. [EQ]21102
41:12I tiden 41:12 scorer Herning Blue Fox til stillingen 4 - 0. Målet blev scoret af spiller #18 Joonas Riekkinen, assisteret af #35 Sebastian Ruders og af #9 Nicolai H. Weichel. [EQ]21101
40:33Spiller #51 Zachary Aurelio Torquato fra Herning Blue Fox har skudt på mål.2186

20523
40:00Afventende udvisning og BF #31 kører ud. BF med 6 spillere i få sekunder, før udvisningen er kaldt. BF PP!
Starter i OIK zonen, men OIK får pucken ud, og kører mod BF mål. Bliver dog stoppet på vejen, og tilbage i OIK zonen har BF et godt skud på mål fra en fri spiller, som ender med at ramme banden bagved målet...
Lidt blandet spil, frem og tilbage. Begge hold kæmper røven ud af bukserne.
20498
40:002. periode er slut.20494
39:56Odense Bulldogs blokerer pucken.20498
38:25I tiden 38:25 udvises #28 Martin Larsen fra Odense Bulldogs 2 minutter for Tripping.20472
38:01Afventende udvisning, og BF #31 kører ud.
Intet spil nået inden udvisningen bliver kaldt.
BF 5 mod 4 i OIK zonen. BF har fuld puckkontrol, og får spillet pucken rundt. En pasning til BF#16 foran mål, ender med et skud ved stolpen, hvor OIK målmanden ikke har fået dækket ordentligt af. Ender med mål til BF!
3-0
20467
37:18Spiller #4 Yannick Vedel fra Odense Bulldogs har skudt på mål.20453
37:12Odense Bulldogs løber Offside.20458
36:54Udvisningen til #25 Mads Schaarup fra Odense Bulldogs er slut.20442
36:54I tiden 36:54 scorer Herning Blue Fox til stillingen 3 - 0. Målet blev scoret af spiller #5 Patrick Madsen, assisteret af #25 Markus Jensen og af #18 Daniel K. Nielsen. [PP1]20449
36:21I tiden 36:21 udvises #25 Mads Schaarup fra Odense Bulldogs 2 minutter for Interference.20438
35:585 mod 5 starter i OIK zonen med Herning der spiller pucken rundet. OIK får overtaget og sætter ned mod BF zone.
OIK får en masse skud på mål, da de endelig har overtaget spillet i BF zonen. Stor chance til OIK #18, som står fri for an målet. BF #31 redder den.
34:30Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.20391
33:48Endnu en udvisning til BF, og endnu en chance for OIK at reducere stillingen.
OIK starter sit PP i egen zone, hvor BF presser på, så OIK ikke kan få spillet pucken ud. Dette fortsætter 1 min inde i deres PP. Endelig har de fået pucken ned i BF zonen, og presser på. De får spillet pucken rundt, og ender tæt på et mål. Desværre rammer pucken den ydersiden af nettet.
Få sekunder tilbage af OIK PP, og OIK er tilbage i egen zone.
33:13Spiller #3 Sami Jekunen fra Odense Bulldogs har skudt på mål.20363
31:37I tiden 31:37 udvises #6 Victor Andersen fra Herning Blue Fox 2 minutter for Slashing.20354
31:29Ikke lang til i OIK PP før en dum tackling sendte OIK # 24 i boksen… 4 mod 4. Spillet er pt BF zonen med stort pres fra OIK. DOg ikke fuld puckkontrol, og OIK mister den et par gange. Ender i egen zone.
Herning får spillet sig ned i OIK zone og har fuld kontrol. OIK #24 kommer ud af straffeboksen og får en sukkerpasning. Er alene mod BF #31. Super redning af BF #31!!
20343
31:27Herning Blue Fox blokerer pucken.20336
31:27Spiller #24 Rasmus Simonsen fra Odense Bulldogs har skudt på mål.20333
30:39Herning Blue Fox løber Offside.20326
29:42Super godt spil af OIK. #5 hopper over en spiller og forbi en anden, og ender alene foran mål. Skyder dog for sent, og BF målmand tager den. 20318
29:26Herning Blue Fox løber Offside.20315
29:17I tiden 29:17 udvises #24 Rasmus Simonsen fra Odense Bulldogs 2 minutter for Cross-checking.20308
28:56I tiden 28:56 udvises #56 Lauri Taipalus fra Herning Blue Fox 2 minutter for Holding.20296
28:39Spiller #17 Peter Eg Larsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20288
28:355 mod 5. Starter med BF kontrol i OIK zonen. BF spiller den rundt, men en dum interference giver en udvisning. OIK i PP i BF zonen.
OIK lægger pres på BF i BF zonen. De får spillet den rundt, men mister den til BF #4. KÆMPE chance til BF #6 som står fri i toppen af cirklen. OIK målmand tager den!
5 mod 5.
20283
27:19Spiller #6 Victor Andersen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20274
26:17Odense Bulldogs skyder pucken ud af spil.20269
25:47I tiden 25:47 udvises #51 Zachary Aurelio Torquato fra Herning Blue Fox 2 minutter for Interference.20247
25:36Spiller #28 Jurij Repe fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20242
25:18OIK fortsætter i PP. Der arbejdes på et opspil for at komme ned i BF zonen. Ender igen med en pasning til BF målmand, som spiller den retur til en OIK spiller.
OIK får kontrol, men skyder pucken ud af zonen.
20232
25:18Odense Bulldogs løber Offside.20236
24:27Endnu et PP til OIK. De har efter 35 sekunder ikke haft puck kontrol i BF zonen.
OIK får kontrollen og spiller frem og tilbage, som ender med et hårdt skud fra blå. Desværre ryger pucken over mål.
20225
23:37Spiller #28 Jurij Repe fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20212
23:10I tiden 23:10 udvises #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox 2 minutter for High Sticking.20209
22:52Spiller #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20193
22:142. periode er i gang, og der er tryk på foran OIK målet. OIK #1 holder det dog rent.
En fri BF #73 skyder på mål og trækker OIK#1 helt til højre og ud af målet. Returen tages af BF #10, som sætter pucken i tomt mål.
BF på 2-0.
20191
22:14Odense Bulldogs skyder pucken ud af spil.20185
22:14Spiller #37 Anders Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20186
21:13Odense Bulldogs skyder pucken ud af spil.20179
20:59I tiden 20:59 scorer Herning Blue Fox til stillingen 2 - 0. Målet blev scoret af spiller #18 Joonas Riekkinen, assisteret af #73 Jan Dalecky og af #9 Nicolai H. Weichel. [EQ]20162

2006
20:00Med OIK i PP er der mulighed for en reducering. OIK i BF zone, dog stadig ikke med fuld puckkontrol.
Herning får pucken ud af zonen, efter OIK endelig fik kontrol.
Begge hold kæmper! Der er masser af fysisk kontakt, uden det er til den grove side. Mget fornuftig hockey her i aften.
19599
20:001. periode er slut.19561
17:35Ingen af holdene giver op endnu. Der kæmpes for pucken, selvom pasningerne ikke altid ligger på bladet. OIK har dog svært ved at få et ordentligt spil op ad køre, men giver alligevel BF kamp til stregen.
19531
17:35I tiden 17:35 udvises #51 Zachary Aurelio Torquato fra Herning Blue Fox 2 minutter for Slashing.19534
15:36Odense Bulldogs blokerer pucken.19506
15:36Spiller #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19508
15:32Odense Bulldogs blokerer pucken.19502
15:32Spiller #50 Joachim Linnet fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19504
15:22BF presser på i OIK zonen. OIK har svært ved at komme fremad. Kommer alligevel derned, men ender med en pasning til BF målmand.
19508
15:19Odense Bulldogs blokerer pucken.19492
15:19Spiller #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19498
14:40Spiller #19 Jonas Renè Hansen fra Odense Bulldogs har skudt på mål.19498
13:55Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19487
12:57OIK #10 mod to BF spillere. Mister pucken på blå, men kæmper sig ind i zonen trods alt. OIK er ved at komme sig efter starten. En pasning til en fri BF #8 foran OIK mål. Rammer forbi. 19471
08:55Spiller #44 Christian Larsen fra Odense Bulldogs har skudt på mål.19413
08:26Spiller #12 Thomas Vilstrup Andersen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19415
08:20Flot opspil af BF. Alle mand med ind foran mål, et par pasninger på kryds. Ender desværre ikke i noget mål. 10 sekunders PP skulle der til, før en tværpasning til en fri BF #51 sender pucken i mål. BF på 1-0! 19417
08:17Spiller #38 Morten Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19416
07:53Spiller #10 Søren Nielsen fra Odense Bulldogs har skudt på mål.19407
07:11Udvisningen til #18 Kristian Kragh fra Odense Bulldogs er slut.19397
07:11I tiden 07:11 scorer Herning Blue Fox til stillingen 1 - 0. Målet blev scoret af spiller #51 Zachary Aurelio Torquato, assisteret af #25 Markus Jensen og af #18 Daniel K. Nielsen. [PP1]19393
07:01I tiden 07:01 udvises #18 Kristian Kragh fra Odense Bulldogs 2 minutter for Slashing.19393
06:53En kamp der er startet i et højt tempo. Spillet bølger frem og tilbage. Største chance indtil videre kom til Herning, da #51 lægger en pasning foran OIKs mål, men den nås ikke af en BF spiller.19387
00:011. periode er igang.19293
00:00Så er spillerne på vej ind på banen og vi er snart klar til faceoff. God kamp til alle jer bag skærmene. Vi har 2 kampjubilær i aften med 200 kampe. Tillykke til Morten Poulsen og Simon Nielsen19274
00:00
Velkommen til Metal Ligaen kampen mellem Herning Blue Fox og Odense Bulldogs.

Kampens dommere er:
Hoveddommer: Thomas Buchardt Andersen og Rasmus Toppel

Liniedommere: Rene Jensen og Henrik Gandrup Haurum

Din liveoperatør i dag er Rasmus Jess.
19:12
00:00

Herning Blue Fox ligger inden opgøret i dag på en 6. plads i Metal Ligaen. Herning har spillet 37 kampe, og fået 50 point med, der er fordelt som følgende:

00:00

Velkommen til kampen mellem Herning Blue Fox og Odense Bulldogs denne fredag aften i Herning.
Kampen i aften er et opgør mellem nr 7 fra Herning og nr 9 fra Odense. Det er en kamp der ikke har den store betydning i forhold til tabellen da Herning er sikker på at slutte mellem 5-7 pladsen, og Odense er også sikker på at slutte grundspillet som nr. 9. Det kan dog godt gå hen og blive en god kamp selvom ingen af holdene har præsteret på et højt niveau i denne sæson. Herning skal forsøge at få banket noget selvtillid ind i holdet inden de skal spille kvartfinale og Odense vil helt sikkert forsøge at vise Herlev at de skal spille op til deres allerbedste når de mødes i play-in her om ca 3 uger efter de tabte til Herlev 7-4 i sidste spillerunde.
De 4 første indbyrdes opgør mellem dagens to hold er alle endt med en sejre til Herning. Første kamp var i Odense den 26. oktober, hvor Herning vandt 4-1. Anden kamp var i Herning den 18. november, hvor Herning vandt 6-1. Tredje kamp var i Odense den. 04 januar, hvor Herning vandt 3-2. Sidste kamp var i Herning den 11. januar, hvor 7-2.
Hernings seneste 5 opgør er endt som følgende: Frederikshavn vs Herning 2-1 (OT), Herning vs Rungsted 2-3, Esbjerg vs Herning 3-1 Herning vs Rødovre 6-3 og Aalborg vs Herning 2-0.
Odenses seneste 5 opgør er endt som følgende: Odense vs Aalborg 1-7, Aalborg vs Odense 3-4 (GWS), Odense vs Frederikshavn 4-6, Odense vs SønderjyskE 1-2 (GWS) og Herlev vs Odense 7-4.

Pucken smides kl. 19:30!

Vi tager lidt stats til at starte med:

Odense

Odense ligger inden opgøret i eftermiddag på 9. pladsen i Metal Ligaen. De har spillet 36 kampe, og fået 19 point med, der er delt ud som følgende:
Vundet: 4 kampe
Tabt: 27 kampe
Vundet i overtid: 0 kampe
Tabt i overtid: 2 kampe
Vundet i straffe: 1 kampe
Tabt i straffe: 1 kampe

Flest point: #10 Søren Nielsen