60:38Efter blot 38 sekunder i overtid, knalder pointslugeren #10 fra Herlev, pucken ind bag en knap så hurtig #31 Simon Nielse. Herlev vinder 4 - 3.

21478
60:38I tiden 60:38 scorer Herlev Eagles til stillingen 3 - 4. Målet blev scoret af spiller #10 Jesper Thörnberg, assisteret af #15 William Quist og af #55 Niklas Tikkinen. [EQ]21374

60:003. periode er slut.21344
59:00Der er tæt spil foran BF målet. Herlev får spillet rundt, og får skudt. Simon Nielsen er på arbejde, men han er lysvågen og tager skuddene. Dog bliver han sat på prøve, da skuddene bliver rettet af, af spillerne stave og skøjter.
21334
57:21Spiller #15 William Quist fra Herlev Eagles har skudt på mål.21311
57:10Spiller #55 Niklas Tikkinen fra Herlev Eagles har skudt på mål.21313
56:18Herlev i PP. Der spilles rundt og ender med et skud fra #27 på blå. Klammeri foran BF målet, mellem nogle spillere. De skubber lidt til hinanden, men ender ikke med nogle udvisninger.
Herlev fortsat i PP i BF zonen.
BF får fat i pucken, og sender spillet i Herlev zonen, men med en mand i undertal, mister de den og Herlev kører på i BF zonen.
21305
55:29Herning Blue Fox blokerer pucken.21284
55:29Spiller #73 Remy Giftopoulos fra Herlev Eagles har skudt på mål.21289
55:13I tiden 55:13 udvises #28 Jurij Repe fra Herning Blue Fox 2 minutter for Tripping.21272
54:32Herlev Eagles skyder pucken til Icing.21263
54:24Herning Blue Fox løber Offside.21251
54:11Spiller #73 Remy Giftopoulos fra Herlev Eagles har skudt på mål.21259
54:05Løs pasning i Herlev zonen, hvor 2 BF spillere ikke når den, ender med et ordentlig skud fra #16. Rammer dog ikke ordentligt, og spillet fortsætter i zonen.
En masse skud på BF #31. En spiller med pucken rundt om målet, og inde foran og Simon sidder uden for målet. Herlev rammer ved siden af målet, selv det er en kæmpe chance for at bringe sig foran!
21254
54:02Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21256
53:15Spiller #8 Kim Staal fra Herlev Eagles har skudt på mål.21244
51:02Alle spillere kæmper hvad de kan. Det er frustrerende, at ingen af holdene kan få total kontrol, men det afskrækker dem ikke i at løbe på skøjterne og spille ‘pænt’. Der er ingen dumme tacklinger eller situationer fra nogen af holdene.
BF i Herlev zonen, hvor en tværpasning rammer en Herlev stav og sender spillet i BF zonen.
21215
51:02Herning Blue Fox løber Offside.21219
48:46 BF får kæmpet sig ned i Herlev zonen, og dropper pucken i hjørnet. Herlev får overtaget, og sender spillet i BF zonen.
Tilbage i Herlev zonen, tager Herlev et opspil men pucken ryger ud af spil
21195
48:41Spiller #73 Remy Giftopoulos fra Herlev Eagles har skudt på mål.21194
48:25Herlev Eagles skyder pucken ud af spil.21182
47:25Herning Blue Fox blokerer pucken.21176
47:25Spiller #55 Niklas Tikkinen fra Herlev Eagles har skudt på mål.21177
46:45Der er gode chancer fra begge hold. De kommer ind foran målet og får skudt en gang imellem. Der er stærke målmænd på, som er hurtige til at flytte sig i hver deres mål.
Herlevs #71 får kæmpet sig forbi 3 BF spillere og ender med et lille skud på mål, som #31 ikke helt får hold på. Pucken bliver dog puffet væk.
21167
46:45Herlev Eagles blokerer pucken.21165
46:44Spiller #47 Juusio Salmi fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21162
45:21Pt går spillet frem og tilbage. Begge hold kæmper hvad de kan for at få pucken, og ligesom man tror, at det ene hold har kontrollen og på vej mod mål, får modstanderholdet pucken, og sender spillet den anden vej.
21144
45:21Herning Blue Fox skyder pucken ud af spil.21149
45:16Herning Blue Fox blokerer pucken.21131
45:04Herlev Eagles blokerer pucken.21135
45:04Spiller #73 Jan Dalecky fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21134
43:54Herning får kontrollen i egen zone og spiller pucken op i Herlev zonen. Ikke lang tid går der, før de er tilbage i egen zone igen.
En fangst af BF #12 sender ham afsted mod Herlevs #51 og et skud ender over målet.
21128
43:25Spiller #19 Lindsay Alexander Sparks fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21117
43:19Herlev Eagles skyder pucken ud af spil.21113
43:18Spiller #12 Thomas Vilstrup Andersen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.21109
43:013 - 3 i Herning med godt 17 min tilbage.
21107
42:35Herning Blue Fox skyder pucken til Icing.2193
42:07I tiden 42:07 scorer Herlev Eagles til stillingen 3 - 3. Målet blev scoret af spiller #5 Emil Møller Rasmussen, assisteret af #2 Magnus Koch og af #24 Ulrich Linnet. [EQ]2187

20512
40:00I tiden 40:00 udvises #19 Lindsay Alexander Sparks fra Herning Blue Fox 2 minutter for Cross-checking.20489
40:002. periode er slut.20482
38:56Ikke lang tid bliver der spillet 5 mod 5, før endnu en Herlev spiller kan tage 2 minutters pause i straffeboksen...
BF i PP igen. Spillet er i Herlev zonen, hvor der kæmpes ved banden. Puck fri og en pasning fra højre side til en fri Lasse Lassen i venstre side, ender med et skud direkte på #51.
20462
38:35Herlev Eagles blokerer pucken.20455
38:35Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20458
37:50I tiden 37:50 udvises #10 Jesper Thörnberg fra Herlev Eagles 2 minutter for Slashing.20456
36:43BF i PP. Får spillet rundt og en fri #51 får pucken foran mål, men skyder over målmanden. Ellers en stor chance.
20434
35:31Spiller #9 Brett Thompson fra Herlev Eagles har skudt på mål.20424
35:09I tiden 35:09 udvises #2 Magnus Koch fra Herlev Eagles 2 minutter for Holding.20415
34:08Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20404
33:55Spiller #88 Per Savilahti Nagander fra Herlev Eagles har skudt på mål.20394
33:46Herlev Eagles skyder pucken ud af spil.20396
33:37PP til Herlev. Der spilles rundt i BF zonen. Frem og tilbage. Der køres helt tæt på #31, men pucken mistes og tages ud af zonen af en BF spiller.
20399
32:09I tiden 32:09 udvises #15 Kristoffer Astorp fra Herning Blue Fox 2 minutter for Tripping.20372
32:07Herning Blue Fox blokerer pucken.20362
32:06Spiller #10 Jesper Thörnberg fra Herlev Eagles har skudt på mål.20364
31:51STÆRKT spillet rundt af BF i Herlev zonen. Dette ender ud i et hårdt slagskud af #28 på blå, som sender pucken ind lige over #51. 20364
31:14I tiden 31:14 scorer Herning Blue Fox til stillingen 3 - 2. Målet blev scoret af spiller #28 Jurij Repe, assisteret af #18 Daniel K. Nielsen og af #51 Zachary Aurelio Torquato. [EQ]20355
30:37Begge hold presser på. En icing sender spillet i Herlev zonen.
20348
30:37Herlev Eagles skyder pucken til Icing.20345
30:30Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20335
30:14Herlev Eagles skyder pucken til Icing.20331
29:22Herlev Eagles blokerer pucken.20323
28:30Spillet er i BF zonen med Herlev i kontrol. Ikke længe går der, før BF #18 er godt på vej mod Herlevs målmand. Han sender en pasning bag ryggen til en fri #10 som afslutter. Reddes af #51.
20318
28:30Herlev Eagles blokerer pucken.20302
28:30Spiller #10 Joonas Riekkinen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20307
27:42Herlev Eagles blokerer pucken.20296
27:42Spiller #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20293
27:21FLOT mål af BF. Får spillet op i zonen, hvor #37 afslutter og rammer målmanden #51’s skinner. Her kommer #38 og tæsker pucken lige i mål!
20295
27:16Spiller #15 William Quist fra Herlev Eagles har skudt på mål.20297
26:46I tiden 26:46 scorer Herning Blue Fox til stillingen 2 - 2. Målet blev scoret af spiller #38 Morten Poulsen, assisteret af #22 Anders Poulsen og af #56 Lauri Taipalus. [EQ]20282
26:46Spiller #37 Anders Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20273
26:31Herlev i kontrol i BF zonen. Får spillet pucken lidt rundt, men BF skubber pucken ud. Meget af spillet fortsætter i midterzonen.
KÆMPE chance til Herlev. #23 på venstre side af Simon Nielsen, spiller den ind til en HELT FRI #8, men Simon er lynhurtig og tager den!
20271
26:07Spiller #73 Jan Dalecky fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20271
25:54Spiller #5 Emil Møller Rasmussen fra Herlev Eagles har skudt på mål.20266
25:21Herlev i PP efter BF får en holdstraf for Delaying the game ved ikke at indrette sig efter dommeren ved en faceoff. 20261
24:06BF spiller op og får kontrol i Herlev zonen. Der spilles rundt og ender i en fri mand foran målmanden, som ikke modtager den hårde pasning. Målmanden blokerer, og en Herlev spiller skubber til en BF spiller foran målet. Lettere klammeri de to ender i, men går hvert til sit.20253
23:49I tiden 23:49 udvises #93 Michael Robert Aviani fra Herning Blue Fox 2 minutter for Delaying the game.20245
23:48Spiller #37 Anders Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20233
23:47Herlev Eagles blokerer pucken.20236
23:47Spiller #38 Morten Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.20238
22:572. periode er i gang. Vi starter med BF i Herlev zonen, hvor der bliver spillet lidt rundt. - også mellem holdene.
Herlev er kommet i BF zonen og presser på. Hurtigt går der, og BF er i Herlev zonen igen.

20:001. periode er slut.2001
19:33BF fortsætter presset i Herlev zonen. Stor chance til BF hvor et par pasninger foran målet, kunne ende i mål, men bliver taget af en hurtig Herlev målmand!
En fri puck ved blå, ender i et MEGET hårdt slagskud af BF #18. Rammer målmanden, som nu ligger på isen
19597
19:33Spiller #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19586
19:33Herlev Eagles blokerer pucken.19585
19:13Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19576
19:13Herlev Eagles blokerer pucken.19573
19:07Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19574
18:59Spillet fortsætter lidt frem og tilbage.
Herlev med pucken i egen zone og for spillet op.
Mister pucken og BF tager spillet den anden vej igen.
Markus Jensen med et skud fra en spids vinkel i højre side, bliver taget af målmanden.
13:59
Herlev er hurtige og får spillet op i Hernings zone, og en pasning fra venstre side og ind til midten, sætter Herlevs #10 pucken ind bag Simon Nielsen.
1 - 1
Udvisning til Herlev og BF er i PP.
Herning har kontrollen i Herlev zonen. De spiller den rundt og får afsluttet. Målmanden tager den.
BF fortsætter med at spille pucken rundt. En del skud, men mange går forbi målet.
Stadig BF kontrol i Herlev zonen.
BF i egen zone. Opspil og ned i Herlev zonen. Mister pucken og starter forfra.
BF igen i kontrol i Herlev zonen.
Skud som bliver blokeret.
Herlev har pucken i egen zone. Kører op i BF zonen, spiller pucken ind foran mål og #23 scorer lidt heldigt. Pucken ligger løst ved Simon Nielsen, og ryger ind.
19502
13:02I tiden 13:02 scorer Herlev Eagles til stillingen 1-2. Målet blev scoret af spiller #5 Maksim Popovic, assisteret af #0 Oliver Reuter. [EQ]19493
12:36Spiller #38 Morten Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19484
12:36Herlev Eagles blokerer pucken.19482
11:50Spiller #25 Markus Jensen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19478
10:57Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19466
10:40Spiller #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19451
10:40Herlev Eagles blokerer pucken.19456
10:17I tiden 10:17 udvises #44 Ulrich Linnet fra Herlev Eagles 2 minutter for Late hit.19456
09:26I tiden 09:26 scorer Herlev Eagles til stillingen 1-1. Målet blev scoret af spiller #10 Jesper Thörnberg, assisteret af #15 William Quist. [EQ]19446
09:04Herlev Eagles løber Offside.19423
08:31Herlev Eagles blokerer pucken.19417
08:03Herning har taget på spillet de første par minutter. En pasning fra blå til en fri Anders Poulsen foran mål resulterer desværre ikke i noget, da Poulsen ikke får fat i pucken. Spillet fortsætter ned i Hernings zone, hvor Herlev har taget.
BF i PP. Først efter 30 sekunder får BF kontrol i Herlev zonen.. Herlev får pucken og spillet ender i BF zonen.
Herning spiller pucken rundt i Herlev zonen. God kontrol. Stadig efter Herlev udvisningen er udløbet.
Store chancer til BF. Gode skud, som alle kunne ende i mål. Det lykkes også!
En pasning fra højre side til en hurtigløbende og fri #8, som sætter den ind bag Herlev målmanden.
19401
07:34I tiden 07:34 scorer Herning Blue Fox til stillingen 1-0. Målet blev scoret af spiller #9 Nicolai H. Weichel, assisteret af #18 Joonas Riekkinen og af #19 Kristoffer Astorp. [EQ]19408
06:11Spiller #16 Patrick Madsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19377
06:11Herlev Eagles blokerer pucken.19372
05:21Spiller #8 Nicolai H. Weichel fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19368
04:28Spiller #38 Morten Poulsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19358
03:53Spiller #4 Lasse S. Lassen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19349
03:15I tiden 03:15 udvises #2 Magnus Koch fra Herlev Eagles 2 minutter for High Sticking.19341
00:27Spiller #18 Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har skudt på mål.19306
00:011. periode er igang.19303
00:00IMG-1416
Opvarmning på is. Vi er klar, spillerne er snart klar og vi håber også at du er klar!
1982
00:00<

Velkommen til kampen mellem Herning Blue Fox og Herlev denne fredag aften i Herning.
Kampen i aften er et opgør mellem nr. 8 fra Herlev og nr. 6 fra Herning.
Gennem sæsonen har holdene mødt hinanden 4 gange.
Den 5. oktober i Silkeborg vandt Herning 3-2.
Den 19. oktober i Herlev vandt Herlev 5-3.
Den 9. december i Herning vandt Herning 5-2.
Den 18. december i Herlev vandt Herlev 4-1
Hernings seneste 5 opgør er endt som følgende: Esbjerg vs. Herning 3-1, Herning vs. Rødovre 6-3, Aalborg vs. Herning 2-0, Herning vs. Odense 6-0 og Herning vs. SønderjyskE 5-0.
Herlevs seneste 5 opgør er endt som følgende: Herlev vs. Rødovre 1-3, Aalborg vs. Herlev 0-3, Herlev vs. Odense 7-4, SønderjyskE vs. Herlev 2-1 og Herlev vs. Frederikshavn 5-4.

Pucken smides kl. 19:30!

Vi tager lidt stats til at starte med:

Herlev

Herlev ligger inden opgøret i aften på 8. pladsen i Metal Ligaen. De har spillet 38 kampe, og fået 42 point med, der er delt ud som følgende:

3.00

Herning Blue Fox ligger inden opgøret i dag på en 6. plads i Metal Ligaen. Herning har spillet 39 kampe, og fået 56 point med, der er fordelt som følgende: